Mijn reis van Onzekerheid naar Quality Connect

Gepubliceerd op 5 december 2023 om 20:40

Het is nu een half jaar geleden dat ik begon als zelfstandig ondernemer onder de naam Quality Connect. Het einde van het jaar is altijd een goed moment voor zelfreflectie. Graag deel ik deze keer mijn persoonlijke reis van de afgelopen jaren.

 

🌱 Onzekerheid door Verlegenheid en Stotteren

Als geboren Tukker ben ik opgegroeid in een gemoedelijke en veilige omgeving. Hoewel ik een fijne jeugd heb gehad, stond ik als kind minder stevig in mijn schoenen. Het stotteren en de verlegenheid waar ik mee kampte, veroorzaakten schaamte en wegcijfergedrag. Deze onzekerheid ging verder dan persoonlijke uitdagingen en sijpelde later ook door in mijn professionele leven. In mijn loopbaan liet ik mezelf te vaak overrulen, bang voor confrontaties en met de behoefte om de relatie met de ander te behouden, zelfs als dat ten koste ging van mijn eigen integriteit en welzijn.

 

🌍 Van Persoonlijke Groei naar Professionele Missie

Deze uitdagingen brachten me op een pad van persoonlijke groei. Ik ontdekte de waarde van verbinding (ook met mezelf) en het belang van het beschermen van mijn eigen waarden en normen. Deze levenslessen hebben zich ook vertaald naar mijn professionele missie. Wanneer medewerkers en teams op de juiste plek staan binnen organisaties, ontstaat er een natuurlijke stroom die niet alleen persoonlijke groei bevordert, maar ook het kwaliteitsbewustzijn en de algehele resultaten van de organisatie.

 

🛠️ Quality Connect: Een Brug tussen Theorie en Praktijk

Met Quality Connect heb ik me ten doel gesteld een bijdrage te leveren aan het overbruggen van de kloof tussen QA en de werkvloer. Mijn overtuiging is dat kwaliteit niet opgeofferd hoeft te worden voor bedrijfsgroei, en dat oprechte verbinding tussen kwaliteit en zakelijke behoeften de sleutel is tot succes. Mijn kracht ligt niet alleen in mijn expertise, maar ook in mijn vermogen om snel contact te maken met de werkvloer en kwaliteitsteams. Deze verbinding is niet alleen waardevol, maar essentieel voor het begrijpen en oplossen van de uitdagingen waar afdelingen in organisaties voor staan.

 

🌱 Quality Connect: Mijn Reis, Onze Verbinding

Van onzekerheid naar Quality Connect is niet alleen mijn verhaal. Mijn missie is bruggen bouwen tussen theorie en praktijk, streven naar een werkomgeving waar kwaliteit en productiedoelstellingen hand in hand gaan. Samen sterk voor duurzame verbindingen en kwaliteitsbewustzijn in de voedingsmiddelen branche. 🌟

 

#QualityConnect #SamenSterk #QualityAssurance #Verbinding

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Cornelis van Wijk
5 maanden geleden

Wat mooi frank.
Succes met nieuwe opdrachten.
Ze lopen zo binnen.
Anders stuur me een berichtje