Informatie

Mijn naam is Frank ter Doest, een praktisch ingestelde QA specialist in de voedingsindustrie die zich richt op het optimaliseren van processen en het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn binnen organisaties. 

Mijn kracht ligt in de samenwerking met productieafdelingen en het verbeteren van het kwaliteitsbewustzijn binnen organisaties. Ik geloof dat een sterke kwaliteitscultuur begint op de werkvloer en werk nauw samen met mijn klanten om hun productieprocessen te optimaliseren en de kwaliteit van hun producten te verbeteren.

Ik ben een specialist in het kritisch uitvoeren en vervolg geven aan hygiëne inspecties en interne audits. Daarnaast ben ik als schakel tussen productie en QA een waardevolle toevoeging voor mijn klanten. Ik ben goed benaderbaar voor productiemedewerkers en hecht veel waarde aan hun inbreng. Mijn focus ligt op het ondersteunen van productie en het leren kritisch kijken met een QA-bril. 

 

Enkele behaalde resultaten:

  • Voorbereiden van productieteams op een BRC audit.
  • Begeleiden project Kwaliteit in Beweging  m.b.v. De Ladder methode
  • Ondersteunen van productieteams met een 5S project
  • Beoordelen en opnieuw opzetten van een schoonmaak plan
  • Opzetten van monitoring programma op de schoonmaak
  • Uitvoeren van validaties voor nieuwe apparatuur
  • Uitvoeren en opvolgen van hygiëne inspecties
  • Uitvoeren van klant- en interne audits
  • Begeleiden en opvolgen van externe audit